Gezond Afvallen

Na de vakantie vorig jaar waarin we een heel eind hebben gevaren langs de italiaanse kust met onze Albin was ik er helemaal klaar mee. Die vetrollen over m’n bikini, die kortademigheid, ik was gewoon heel ongezond. Los van het esthetische aspect, vond ik ook dat ik gewoon niet gezond bezig was en een verkeerd voorbeeld was voor mijn kinderen.

Bij thuiskomst was ik meer dan ooit gemotiveerd om er iets aan te doen en ben mezelf gaan informeren op hoe ik dit ging aanpakken. Crash diëten zijn niks voor mij, dit wist ik al omdat het niet de eerste keer was dat ik dit initiatief nam Nu was het zaak om een manier te vinden die ik vol kon houden zonder mezelf te veel pijn te hoeven doen. Wat uit ervaring weet ik dat ik het dan nooit lang vol kon houden.

Het roer moest echt om en ik moest gezond gaan afvallen. Via verschillende informatiebronnen kwam ik uiteindelijk op de website van Stayhealthy terecht. Zij geven goed en gedegen advies over gezond afvallen. Geen commercieel oogmerk, maar oprechte tips en trucs om je levenswijze te verbeteren en te veranderen. Voor mij ging er een wereld open en heb ik de do’s and dont’s naast elkaar gelegd. Dit keer zou het me echt gaan lukken om dit voor elkaar te krijgen.

Gezond afvallen was het doel, maar ondertussen ben ik ook lekker slank en hoef ik me nergens meer voor te schamen. De nieuwe bikini voor op onze Albin ligt al klaar, want het is nu ook leuk om te gaan shoppen voor bikini’s! Who knew!

Ik kan niet wachten om straks in de havens aan te komen en m’n nieuwe gezonde lijf te showen! Wat zal ik een bekijks hebben! Naast dat het er leuk uitziet heb ik ook veel meer energie en veel meer zin om dingen te ondernemen. Ik ben heel blij dat ik gezond ben afgevallen en wil nooit meer terug.